header 
 

Tegelzetten

Tegelzetten is niet de gemakkelijkste klus die er is: het is belangrijk dat de tegels volkomen vlak worden aangebracht en dat is niet zo eenvoudig. Maar als de tegelwand eenmaal klaar is, kun je genieten van een strak afgewerkte muur die gemakkelijk schoon te houden en waterafstotend is.
Bij tegelzetten komt meer kijken dan u denkt. Zo is het belangrijk om de muur goed voor te bereiden, posities te bepalen, juiste maten van de tegels en veel meer. Heeft u een muur of vloer dat betegeld moet worden? Neem dan contact op.

Renovatie

Of u nu een nieuwe keuken wilt of een nieuwe badkamer of een complete renovatie het is belangrijk dat u op de juiste manier begeleid wordt naar de juiste keuze.
Erik Folker helpt u graag bij het renoveren van uw badkamer, keuken, woonkamer of elk ander onderdeel in uw huis wat gerenoveerd dient te worden. Neem voor vragen contact met ons op.

Zinkwerk

Ook voor het lood- en zinkwerk kunt u bij terecht bij Erik Folker. Zink staat garant voor hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Is uw zinken dakgoot of zinken dak aan vervanging toe? Neem dan contact met mij op.

Overige werkzaamheden

Behalve tegelzetten, renovatie of zinkwerk doe ik onder andere: Speciaal houtwerk, Ijzerwerk, Klein loodgieterswerk, kozijnen plaatsen/leveren en Complete badkamers en/of wc's. Ook voor stuucwerk of complete verbouwingen bent u aan 't goede adres.  Om meer van mijn werk te zien kunt u bij de foto's kijken. U kunt ook contact met mij opnemen voor meer informatie of voor een offerte.

  website mogelijk gemaakt door: Fellicht Internet en ICT